قیر 40/50 : قیمت و خرید قیر 40/50 + کاربرد و مزایا
قیر 40/50 یک قیر نفوذی استاندارد است که برای عایق سازی ساختمانها و تعمیر آسفالت جادهای، مخصوصا در آب و هوای گرم بسیار پرفروش است. ایران ای ترید یک مرجع معتبر برای فروش قیر 40/50 است. شما میتوانید برای خرید قیر 40/50 و استعلام بهترین قیمت قیر 40/50 از این وبسایت کمک بگیرید. در این متن با مشخصات فنی و ویژگیهای قیر 40/50 آشنا خواهید شد.
قیر 40/50
برای عایق سازی ساختمانها و تعمیر جادهای خرید نوع قیر متناسب با آب و هوا و درجهی نفوذپذیری بسیار حائز اهمیت است. قیر با درجه نفوذ 40/50 نسبت به قیر با درجه نفوذ 85/100 سخت بتر است و برای مناطقی با آب و هوای گرم و یا روکش جادهای با ترافیک بالا، مقاومتر است.
قیر 40/50 یک ماده سیاه، چسبناک و لزج است که از تقطیر نفت به دست میآید. این ماده حاصل از سوخت فسیلی، در صنایع مختلف از جمله ساخت و ساز، راه سازی، ضدآب کردن سطوح و خیلی از موارد دیگر کاربرد فراوان دارد.
مشخصات فنی قیر به موارد زیادی مثل چگالی، شکل پذیری، نقطه نرم و خیلی از موارد دیگر بستگی دارد. اما یکی از گزینههای مهم که نام قیر را هم دربردارد، میزان نفوذپذیری قیر است.
قیر40/50 بر اساس آزمایشات انجام شده، درجه نفوذی بین 4 تا 5 میلیمتر را دارد. هر چقدر درجهی نفوذ قیر بالاتر باشد قیر نرمتر و هر چقدر درجه نفوذپذیری پایینتر باشد، قیر سفت و سختتر است.
قیر 50-40 چگونه تولید می شود؟
در کل، قیر از تقطیر نفت خام و قیر صادارتی 40/50 طی فرآیندی به نام هوادهی وکیوم باتوم تولید می شود. در واقع، وکیوم باتوم، ته ماندهی حاصل شده در برج تقطیر در خلاء است. وکیوم باتوم با قرار گرفتن در معرض هوا و ایجاد پیوندهای عرضی بین مولکولها، به مادهای غلیظ، چسبناک و سیاه رنگی یعنی قیر 40/50 تبدیل می شود.
(جهت آشنایی با کاربرد و معرفی قیر اکسید شده , مقاله قیر دمیده چیست را مطالعه نمایید.)
مشخصات فنی و ویژگی های قیر 40/50
قیر 40/50 چسبندگی فوق العاده ای دارد و به عنوان چسب دو طرفه برای سنگ فرش خیابانها بسیار پرطرفدار است. قیر چهل پنجاه برای آب بند کردن سقف ها و در مواردی که نیاز به یک ماده ی چسبناک با قابلیت چسب دو طرفه است، از این قیر استفاده می شود.
از ویژگی های فنی بارز قیر 40/50 جزو قیرهای جادهای سفت با نفوذپذیری پایین است. این نوع قیر برای آسفالت در مناطق گرمسیری بسیار کاربردی است. قیر نفوذی 40/50 خاصیت ترموپلاستیک دارد و در دمای بالا نرم و در دمای پایین سفت و سخت می شود.
کاربرد 40/50
از آنجایی که قیر 40/50 در دماهای بالاتر نرم و در دماهای پایین سفت می شود. این نوع قیر برای تولید آسفالت در اقلیم هایی که تغییرات دمای تقریبا زیادی دارند، مناسب است و در مقابل قیر 60/70 نفوذپذیری کمتری دارد .
یعنی قیر 60/70 در 100 ثانیه حدود 60 تا 70 میلیمتر به سنگهای زیرین نفوذپذیری دارد ولی قیر 40/50 در 100 ثانیه حدود 40 تا 50 میلیمتر است. بنابراین برای آسفالتهای معمولی، عایق کاری ساختمان و روکشهای ضد رطوبتی مناسب است.
خرید قیر 40/50
نفت طلای سیاه است و قیر از مشتقات آن. برای خرید قیر 40/50 میتوانید روی ایران ای ترید حساب کنید. راه های ارتباطی با ایرانی ای ترید از طریق چت آنلاین، واتس آپ، تلفنی و مراجعه حضوری است. برای خرید قیر 40/50 یا هر نوع قیر نفوذی میتوانید با کارشناسان ایران ای ترید تماس حاصل کنید.
قیر ماده ای است که در دمای محیط نه رفتار یک ماده الاستیک را دارد و نه یک ماده ویسکوز، بلکه رفتار قیر ترکیبی از دو حالت یعنی ویسکوالاستیک است. اگر برای خرید انواع قیر 40/50 به دنبال یک تأمین کننده ی خوب هستید، با ایران ای ترید تماس بگیرید .
قیمت قیر 40/50
ایران ای ترید بستر آنلاین ارائه قیمت قیر پالایشگاههای ایران جهت سهولت فعالیت تاجران دربازار جهانی قیر است.
کارشناسان ایران ای ترید با ارتباط مستقیم با تولیدکنندگان قیر، زمینه صادارت قیر ایران را در کوتاه ترین زمان ممکن فراهم ساخته است. قیمت لحظهای قیر صادراتی ایران را از وبسایت ایران ای ترید بگیرید.
خرید قیر صادراتی با ایران ای ترید
ایران ای ترید با در ارتباط بودن با بزرگترین پالایشگاه های قیر ایران امکان خرید قیر با بهترین قیمت را به شما ارائه می نماید. درجه نفوذ قیر 40/50 برای تعمیر آسفالت جاده در مناطقی با آب و هوای گرم مناسب است. برای خرید قیر 40/50 به مرجع معتبر ایران ای ترید که مدت ها است در زمینه فروش قیر صادارتی 40/50 فعالیت میکند، مشورت بگیرید.
ما برای اینکه شما خیالی آسوده از معملات داشته باشید به صورت لحظه ای قیمت قیر صادراتی را به روز کرده و شما در جریان کوچکترین نوسانات این محصول قرار می دهیم . جهت سهولت در اطلاع از قیمت و خرید قیر صادراتی می توانید به آدرس https://iranetrade.com مراجعه و یا برای راهنمایی بیشتر با شماره های 88981247 یا 88991554 تماس حاصل نمایید.
منبع: ویکی پدیا